top of page
vista dal vigneto.jpg

5-DAGEN FIETSEN MET HET BICI E BASTA CYCLINGTEAM

WANNEER IS DEZE REIS?

Deze fietsreis is van woensdag 13 september 2023 t/m zondag 17 september 2023.

In samenwerking met ‘JK Travel' organiseert BICI E BASTA een fietsreis in de Prosecco streek wat onderdeel uitmaakt van Unesco Werelderfgoed aan de voet van de Dolomieten in de heuvels van Prosecco di Valdobbiadene.

 

Verblijf in Agriturismo Ca' Piadera, inclusief nieuwe BICI E BASTA Cyclingteam fietskleding voor elke deelnemer,  fietstochten onder begeleiding én een bezoek aan 'Bottega di Pinarello'. 

 

VOOR WIE IS DEZE BICI E BASTA REIS GESCHIKT?

Deze reis is geschikt voor de getrainde wielrenner. Er is één uitvalsbasis en er zal een volgauto aanwezig zijn
voor eventuele ongemakken onderweg.

DEZE BICI E BASTA REIS IS INCLUSIEF:

HET PROGRAMMA

HET UITGEBREIDE PROGRAMMA VOLGT SPOEDIG.

Het programma

DE LOCATIE

davide 2.jpg

Ca' Piadera ligt nabij Tarzo. Een klein dorpje aan de voet van de Dolomieten in de provincie Treviso. Vele etappes in de Giro d’Italia hebben deze provincie aangedaan en tijdens ons verblijf gaan wij de hoogtepunten uit die etappes zelf ervaren.

 

Ca' Piadera heeft een avontuurlijk karakter. Het begon allemaal een paar jaar geleden toen de eigenaar een verlaten, vervallen boerderij kocht die volledig begroeid was met planten en struiken. Door pure vastberadenheid is de boerderij gerenoveerd die dateert uit de 19e eeuw.

In een prachtige Prosecco wijngaarde met adembenemend uitzicht bevindt zich de uitvalsbasis van BICI E BASTA voor deze reis.

 

Azienda Agricola Ca' Piadera
Via Piadera 6

31020 Nogarolo di Tarzo, Italië

bottom of page