WIELRENNEN IN ITALIË

Geniet met fietsvrienden, collega’s, zakenrelaties of familie van een sportief, lang weekend met mooie tochten door het Italiaanse landschap. BICI E BASTA biedt compleet verzorgde fietsreizen aan inclusief vlucht, verblijf, maaltijden, gebruik van 'Pinarello' racefietsen, opmaat klaargelegde nieuwe BICI E BASTA Cyclingteam fietskleding voor elke deelnemer en tochten onder begeleiding van een voormalig topsporter.

Van de mecaniciens, de fietskleding van Sportful, tot de beste Pinarello fietsen.

Van een geweldige accommodatie met zwembaden en Italiaans eten, tot de mooiste parcoursen. 

Wij zorgen ervoor dat u zich een paar dagen lang profwielrenner waant. 

 

Aan alles is gedacht bij BICI E BASTA. Het enige dat u hoeft te doen is te boeken, op de fiets te springen en te genieten!

 
 

DE REIZEN

BICI E BASTA biedt compleet verzorgde reizen inclusief vlucht en verblijf onder begeleiding van een voormalig topsporter.

Onze fietsreizen zijn geschikt voor alle niveaus en ambities.

HET PROGRAMMA

Dankzij de goede lokale contacten en kennis van de omgeving zijn wij in staat u schitterende en uitdagende toertochten aan te bieden. En natuurlijk geven onze reisleiders u onderweg alle tips & tricks die u nodig heeft.

 

DE LOCATIE

Wij bieden luxe fietsreizen aan op verschillende locaties in Italië. Zoals in Le Marche, wat met haar schitterende heuvels, en historische plaatsen zoals Ripatransone en Offida een waar paradijs om te klimmen en te dalen, met uitzichten die adembenemend zijn. 

 

DE PINARELLO FIETSEN

De geschiedenis van het fietsenmerk Pinarello voert terug naar Giovanni Pinarello. De Italiaanse coureur die in 1951 furore maakte door de Maglia Nera (Zwarte trui) te winnen tijdens de Giro D’Italia.

 

ERVARINGEN

fietstraining Bici é Basta

"Met BICI E BASTA vijf dagen fietsen in de prachtige heuvels en bergen van Le Marche.
Fantastische locatie, sublieme fietsen, kundige begeleiding en heerlijk Italiaans eten. Helemaal top! Absolute aanrader om met een groep sportieve vrienden of collega’s te doen. Ik ga zeker in 2021 nog een keer."

-Henk de Deugd-
deelnemer in 2019, 2020 & 2021

wielrennen in Italië

"BICI E BASTA? Welnee!

Ook alles wordt geregeld qua food, beverage, spa, mecaniciens, transport en routes.
All you need is 'goeie zin' om een potje te fietsen.

The rest is included!"

-Bas Korpel-

deelnemer in 2020

 

DE REISLEIDERS

Bici é Basta wielrenner

JURY CHECHI

Won in 1996 voor Italië Olympisch goud in Atlanta aan de ringen. Acht jaar na zijn succes won hij in Athene nog eens brons op hetzelfde onderdeel. 
 

Chechi is nog altijd actief in de sport geeft turnclinics en houdt zich bezig met wielrennen. Als eigenaar van Agriturismo Colle del Giglio kent hij de regio rondom Ripatransone als zijn broekzak. 

Bici é Basta wielrenner

GIAMPAOLO ZILLI

Geboren en getogen in Nederland maar met Italiaanse voorouders. Combineert zijn passie voor het wielrennen met zijn passie voor het Italiaanse leven. 

Regelt alles vanuit Nederland en is het aanspreekpunt voor iedereen die meer wil weten over de reis. Kent goed de weg in Italië en kan je alles vertellen over de BICI E BASTA reis.

 

DE PARTNERS

Wij werken met veel trots samen met:

LogoRp.jpg
Schermafbeelding 2019-05-29 om 12.29.02.
13856-pinarello-logo-4.png
 
 

"Denk aan glooiende landschappen en aan vergezichten, een heerlijke pasta, maar ook aan de glimlach van mensen aan de kant van de weg die spontaan gaan klappen omdat jij een berg aan het beklimmen bent"

BICI E BASTA

 

#BICIEBASTA

 

CONTACT

Heeft u interesse in de BICI E BASTA fietsreis? 

Wilt u een prijsopgave ontvangen of wilt u gewoon meer informatie? Neem contact met ons op via onderstaand formulier of bel via 070 - 22 119 92.

Wij kunnen ook een reis op maat voor u maken.

 070 - 22 119 92

  • White LinkedIn Icon
  • Bici e Basta
  • Bici e Basta