5-DAGEN FIETSEN MET
HET 
BICI E BASTA CYCLINGTEAM

BICI E BASTA biedt compleet verzorgde 5-daagse fietsreizen aan inclusief vlucht, verblijf in
Agriturismo Colle del Giglio in Ripatransone, maaltijden, gebruik van Pinarello racefietsen, nieuwe
BICI E BASTA Cyclingteam fietskleding voor elke deelnemer en fietstochten onder begeleiding van een voormalig topsporter. Wilt u een reis op maat laten maken? Ook dit is mogelijk, neem daarvoor svp contact met ons op.

VOOR WIE IS BICI E BASTA GESCHIKT?

De reis is geschikt voor alle niveaus en ambities. Ons uitgangspunt is dat de tochten over uitdagende parcoursen moeten voeren, maar dat ze wel voor een grote groep rijders aantrekkelijk moeten zijn. Ook voor de minder getrainde rijders zijn de ritten goed te doen. Omdat BICI E BASTA één uitvalsbasis heeft, kunnen er shortcuts gemaakt worden mocht het parcours te zwaar zijn. Tevens zal er een volgauto aanwezig zijn voor eventuele ongemakken onderweg.

WANNEER IS DEZE REIS?

Deze 5-daagse fietsreis is van woensdag 14 oktober t/m zondag 18 oktober 2020.

 

DEZE BICI E BASTA REIS IS INCLUSIEF:

Vlucht Amsterdam - Italië (KLM) o.b.v. economy class

Transfer van en naar vliegveld

Verblijf in Agriturismo Colle del Giglio (eigen kamer)

Verblijf op basis van volpension:

ontbijt, lunch en diner

Alle faciliteiten die aanwezig zijn: Turks stoombad, sauna, binnen-en buitenzwembad, gym, koffiebar, 360 graden uitzicht, ruime kamers.

Beschikbaarheid van op maat afgestelde 'Pinarello' fietsen voor de gehele periode

BICI E BASTA Cyclingteam kleding 

van Sportful 

Professionele reisleiding en unieke fietsroutes

Mecanicien

HET PROGRAMMA

Dankzij de goede lokale contacten en kennis van de omgeving zijn wij in staat u schitterende en uitdagende tochten aan te bieden. En natuurlijk geven onze reisleiders u onderweg alle tips & tricks die u nodig heeft.

 

Geniet van het uitzicht, zie af op de berg. Geniet van lekker eten en lokale wijnen. En als u niet fietst kunt u relaxen in een schitterende omgeving. 

 

Hieronder ziet u het programma van onze 5-daagse fietsreis. De invulling van het programma is onder voorbehoud van weersomstandigheden.

 

Het is ook mogelijk om een op maat gemaakt programma te krijgen, neem hiervoor contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Dag 1

Reisdag van Nederland naar het Italiaanse dorp Ripatransone in Italië

Dag 2

Fietsen op maat afstellen, ronde van Ripatransone (56km) en aansluitend een core stability workshop onder leiding van Jury Chechi

Dag 3

Landinwaarts naar Montalto delle Marche en aperitivo (75km)

Dag 4

Beklimming van De Grande Sasso (laatste deel van de 9e etappe van de Giro d’Italia 2018) (31km)

Dag 5

Vrije ochtend en daarna vertrek naar het vliegveld

DE LOCATIE

De provincie Le Marche, in midden Italië tussen de Apennijnen en de Adriatische zee, is zoals de Italianen zeggen een verborgen schat. Een gebied dat niet bekend staat om zijn massatoerisme, maar dat wel de kwaliteit van het Italiaanse leven biedt. Met haar schitterende heuvels, en historische plaatsen zoals Ripatransone en Offida is Le Marche een waar paradijs om te klimmen en te dalen, met uitzichten die adembenemend zijn. 

 

Op één van die schitterende uitzicht locaties bevindt zich de uitvalsbasis van BICI E BASTA. Het verblijf in Agriturismo Colle del Giglio biedt u luxe, comfort en ontspanning en is de ideale plek om te herstellen na een schitterende fietstraining.

 

Colle del Giglio
Contrada Colle del Giglio

63065 Ripatransone (AP) Italië 

 

 0031 (0)70 - 22 119 92

  • White LinkedIn Icon
  • Bici e Basta
  • Bici e Basta

© made by Optimize

Bici é Basta